پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت

تاریخ: 20 شهریور 1401

تلاش های ۲۱ نیروی آشپزخانه الغدیر برای تغذیه روزانه ۲۰ هزار زایر اربعین/ بازید رییس سازمان حج وزیارت از اقدامات دست اندرکاران حج وزیارت در طبخ و توزیع غذای زایران

به گزارش کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاداربعین سازمان حج وزیارت ؛ دکتر سید صادق حسینی رییس سازمان حج وزیارت، حجت السلام والمسلمین رحمانی معاون عتبات عالیات سازمان حج وزیارت ، جواد شاد مسئول ستاد نجف اشرف و جمعی از دست اندرکاران از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف که محل طبخ و توزیع غذای زوار اربعین می باشد بازدید کردند.
رییس سازمان حج وزیارت در این بازدید ضمن خداقوت به همه دست اندرکاران آشپزخانه ، اقدام آنها را عملی جهادی و خالصانه دانست که مقبول نظر اهل بیت عصمت و طهارت می باشد.
وی در این بازدید به استماع صحبت های دست اندرکاران آشپزخانه پرداخت و در جریان روند فرایند طبخ و توزیع قرار گرفت و توصیه هایی را در خصوص بهبود روند خدمت رسانی ارایه کرد.
محمد فوداجی مدیر ایرانی آشپزخانه نیز توضیحاتی را در خصوص خدمت رسانی به زوار اربعین ارایه کرد و گفت: توانایی طبخ و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زایران، روزانه همین تعداد را طبخ می کنیم.
گفتنی است ؛هزینه مواد اولیه به جهت طبخ و توزیع در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه و خیرین تامین می شود و در آشپزخانه سازمان حج وزیارت و با نیروهای این سازمان به صورت شبانه روزی طبخ و توزیع می شود .

روتیتر: در مسیر عاشقان اربعین /(۴۵)